воскресенье, 23 января 2022 г.

Самоосвіта

Вебінари

https://vseosvita.ua/user/id226052/achievements 

https://vseosvita.ua/webinar/gotovnist-vcitela-do-roboti-v-inkluzivnomu-klasi-406.html - Готовність вчителя до роботи в інклюзивному класі.

https://vseosvita.ua/webinar/lajfhaki-pid-cas-vivcenna-gromadanskoi-osviti-255.html - Лайфхаки під час вивчення громадянської освіти.

https://vseosvita.ua/webinar/nadanna-persoi-medicnoi-dopomogi-v-zakladah-osviti-instruktaz-dla-pedagogiv-241.html - Надання першої медичної допомоги в закладах освіти.

https://vseosvita.ua/webinar/ak-dopomogti-ucnam-efektivno-pidgotuvatisa-do-zno-z-istorii-ukraini-prakticni-rekomendacii-212.html - Як допомогти учням підготуватися до ЗНО.

https://vseosvita.ua/webinar/zakonodavci-zmini-na-dopomogu-vcitelu-pravoznavstva-144.html - Законодавчі зміни: на допомогу вчителям правознавства.

https://vseosvita.ua/webinar/normativno-pravove-reguluvanna-prav-ditini-pravo-ditej-ta-pidlitkiv-na-pracu-86.html - Нормативно-правове регулювання прав дитини.

https://vseosvita.ua/webinar/zakonodavce-reguluvanna-prav-ditej-ta-pidlitkiv-v-ukraini-63.html - Рекомендації з врегулювання прав дітей та підлітків в Україні.

https://vseosvita.ua/webinar/ak-pidgotuvati-efektivne-prakticne-zanatta-z-istorii-37.html - Як підготувати ефективне практичне заняття з історії.

https://vseosvita.ua/webinar/so-take-efektivne-prakticne-zanatta-z-istorii-36.html - Що таке ефективне приктичне заняття з історії.

https://vseosvita.ua/webinar/problemi-sucasnoi-skilnoi-istoricnoi-osviti-v-ukraini-vitoki-ta-perspektivi-35.html - Проблеми сучасної шкільної історичної освіти в Україні.

https://vseosvita.ua/webinar/platforma-vseosvita-dla-zmisanogo-navcanna-domasni-zavdanna-v-rezimi-onlajn-ta-elektronnij-zurnal-dla-akisnogo - Платформа «Всеосвіта» для змішаного навчання. Домашні завдання в режимі онлайн та електронний журнал для якісного контролю знань

https://vseosvita.ua/webinar/pidvisenna-rivna-cifrovoi-gramotnosti-pedagogicnih-pracivnikiv-mozlivosti-platformi-vseosvita-dla-distancijnogo-na - Підвищення рівня цифрової грамотності педагогічних працівників. Можливості платформи "Всеосвіта" для дистанційного навчання

https://vseosvita.ua/webinar/igrovi-pedagogicni-prijomi-ak-probuditi-v-ucniv-interes-do-navcanna-171.html -Ігрові педагогічні прийоми: як пробудити в учнів інтерес до навчання

https://vseosvita.ua/webinar/onlajn-testi-vid-vseosviti-alternativnij-instrument-dla-organizacii-navcanna-179.html - Онлайн-тести від "Всеосвіти" - альтернативний інструмент для організації навчання

https://vseosvita.ua/webinar/internet-olimpiadi-ak-instrument-uriznomanitnenna-osvitnogo-procesu-66.html - Інтернет-олімпіади як інструмент урізноманітнення освітнього процесу

https://vseosvita.ua/webinar/pidlitkova-depresia-pricini-viniknenna-ta-algoritmi-podolanna-162.html - Підліткова депресія. Причини виникнення та алгоритми подолання

https://vseosvita.ua/webinar/proektna-dialnist-v-osvitnomu-procesi-z-cogo-rozpocati-161.html - Проєктна діяльність в освітньому процесі. З чого розпочати?

https://vseosvita.ua/webinar/vikoristanna-onlajn-testiv-dla-organizacii-distancijnogo-navcanna-v-umovah-karantinu-166.html - Використання онлайн-тестів для організації дистанційного навчання в умовах карантину

Свідоцтва про публікації 

https://vseosvita.ua/user/id226052/achievements/test - Подяки, грамоти за публікації та розробки тестів.


ПЛАН САМООСВІТИ

вчителя історії та правознавства

Степанівської Першої ЗОШ

Журавльової Ірини Олександрівни

на 2021/2022 навчальний рік

РОЗДІЛ І.

ВИВЧЕННЯ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ ДОКУМЕНТІВ

з/п

Назва

Дата

Література

Форма опрацювання

Примітка

1

Закон України

«Про освіту»

Протягом

року

Сайт  Верховної Ради України № 2145-VIII

Тези

 

2

«Про затвердження плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Протягом року

Сайт КМУ
Розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.12.2017 №903-р

Тези

 

3

 «Щодо методичних рекомендацій про викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році»

Вересень

 

Тези

 

4

 “Деякі питання організації виховного процесу у 2021/2022 н. р. щодо формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок”

Вересень січень

Лист Міністерства освіти і науки України №1/9-362 від 16.07.2021

Тези, включення до виховного плану класу

 

5

 Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Вересень

Постанова МОЗ №10 від 06.09.2021 р.

Тези
бесіда з учнями

 

 

 

РОЗДІЛ II.

НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНА ПІДГОТОВКА

(питання дидактики, психології)

 

1

Методика викладання історії та правознавства в школі

Протягом року

Мережа Інтернет

Фахові видання

Тези

 

2

Опрацювання періодичних видань з історії та правознавства

Протягом року

Електронні посібники, мережа  Інтернет

Тези

 

3

Проходження КПК з курсу «Громадянська освіта»

Березень

ЗОІППО

Тези

 

 

 

 

 

 

 

Розділ ІІІ.

МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ПРЕДМЕТА.

 

1

«Використання інноваційних комп’ютерних технологій на уроках історії та правознавства як засіб підвищення освітньої компетентності учнів»

 

Протягом року

Інтернет – мережа, фахові видання
сайт «Історія в школі»

Розробки уроків, презентацій.

 

2

Вивчення особливостей викладання історії та правознавства ознайомлення з переліком підручників та посібників 2021/2022 навчального року

Вересень

Інструкційно- методичні рекомендації щодо викладання історії та правознавства.

Тези

 

 3

Розробка та підготовка матеріалів до Всеукраїнського тижня права

 

 

Грудень

Профільні журнали.

Мережа інтернет

 

 

  4

Проведення тижня історії

Січень

Журнали, мережа інтернет, профільні монографії

 

 

5

Наповнення персональної сторінки на освітній платформі «Всеосвіта» власними розробками та методичними матеріалами.

Робота на блозі.

Протягом року

Сайт «Всеосвіта»

Блог

Наповнення інтернет-сторінки

 

 



Комментариев нет:

Отправить комментарий